h

Enquête Cultureel Centrum de Weijer

29 april 2012

Enquête Cultureel Centrum de Weijer

De Weijer BoxmeerDe wethouder van cultuur in de gemeente Boxmeer is flink bezig de bezem door het Cultureel Centrum de Weijer te halen. Ze wil dat de Weijer “schoon” wordt opgeleverd, iedereen wordt ontslagen waardoor er geen ballast is voor de nieuwe huurders of exploitanten van de Weijer. De SP is wat genuanceerder in haar woorden om de Weijer een goede doorstart te laten maken. Naar aanleiding van de plannen die door het college van B&W (Burgemeester en wethouder) van Boxmeer zijn voorgesteld heeft de SP een onderzoek gedaan in Boxmeer om de mening te vragen aan het publiek.

Actie 28-4-2012 Enquete De WeijerHet eindresultaat is nog niet bekend maar er zijn wel opmerkelijke zaken die naar voren komen door de gebruikers van de Weijer. Zeker niet privatiseren; Film in een concern vorm; Bibliotheek behouden; Het theater moet zeker blijven; Expositie ruimte; Muziekactiviteiten; 55+ activiteiten; Radius en AIB in het gebouw; Het VVV kantoor open houden; Horeca ondernemer met marktconforme prijzen etc. De algemene tendens was dat het Cultureel Centrum open moest blijven en een plek moet krijgen in de Weijer. Er zijn in korte tijd een kleine 100 enquête formulieren ingevuld en de SP stuurt het enquête formulier ook nog digitaal door naar haar leden.

U bent hier