h

Manifestatie tegen Megastallen

2 maart 2012

Manifestatie tegen Megastallen

We Zijn Het MEGAzatOp zaterdag 17 maart aanstaande vindt op de Dam in Amsterdam vanaf 12.00 uur een grote vreedzame manifestatie plaats tegen megastallen, intensieve veehouderij en afbraak van natuur en milieu. Maar ook vanwege de effecten op de volksgezondheid en de respectloze omgang met dieren.

Een soortgelijke manifestatie heeft begin dit jaar 23.000 mensen op de been gebracht in Berlijn. Dit inspireerde een paar bezorgde burgers ook zo’n manifestatie in Amsterdam te organiseren.

Omdat wij, burgers en organisaties, het zat zijn. Wij allen staan voor één doel. Wij eisen een verbod op megastallen, legbatterijen dicht, een eind aan de bio-industrie, afstel van de nieuwe Natuurwet. Wij willen een milieuvriendelijke, grondgebonden veehouderij, beter leefomstandigheden voor dieren in de veehouderij, bescherming van natuur, een schoon leefmilieu en openheid naar de burgers.

Ga voor mer info naar http://wezijnhetmegazat.nl

U bent hier