h

SP Boxmeer op sportieve tour

20 december 2011

SP Boxmeer op sportieve tour

Het Boxmeerse SP Curling-team geeft voor het eerst in haar korte bestaan acte-de-presence gegeven op de ijsbaan in Boxmeer.

SP Curling Team

Dit gebeurde op de eerste dag van de Boxmeerse Curling Cup op maandag 19 december. Het eerste optreden had direct positief resultaat. Het SP team mag op basis van de eerste wedstrijden gaan strijden op de finaledag welke zaterdag 7 januari 2012 plaatsvindt op de ijsbaan op het Raadhuisplein in Boxmeer.

Het SP team bestaande uit Dick Schaap (SP wethouder), Winfried Bosters (SP gemeenteraadslid), Edmond van Neerven (SP burgerraadslid) en Wilbur van den Hoven (SP Bestuurslid) speelde op maandagavond haar wedstrijden, Allereerst werd er gestreden met het team “De Soos”. Deze wedstrijd ging gelijk op en eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Curling

Later op de avond mochten we aantreden tegen onze concullega’s van het CDA. Het was een zeer spannende maar ook gezellige “strijd” die de SP, uiteraard, naar zich toe trok. Eindstand van deze wedstrijd 3-2 voor links.

Aangezien het voor de SP Boxmeer vrij nieuw is om zich als afdeling op sportgebied verder te ontwikkelen, vragen wij u om uw persoonlijke steun. Uw aanwezigheid en aanmoedigingen worden dan ook zeer op prijs gesteld. De volgende wedstrijden van het Boxmeerse SP Curling-team zijn op 7 januari en beginnen om 20:00 uur. Hopelijk kunnen we op uw steun rekenen en zien we u op of bij de ijsbaan.

Sportieve groeten, SP Boxmeer

Website Ijsfestijn Boxmeer

U bent hier