h

Manifestatie "Armoede Werkt Niet!"

1 november 2011

Manifestatie "Armoede Werkt Niet!"

Kom op 10 december ook naar de manifestatie in Den Bosch om samen een vuist te maken tegen de forse bezuiniging op mensen met een beperking! SP Boxmeer regelt busvervoer.


Armoede werkt niet!

De plannen van het nieuwe kabinet Rutte om mensen met een arbeidsbeperking (Wajong, WSW, WWBuitkering) inkomen te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen moeten direct van tafel. Hierdoor zullen tienduizenden mensen met een arbeidsbeperking achter de Geraniums en in de armoede belanden. Zij mogen niet de rekening van de crisis gaan betalen.

De SP wil juist goede opleidingen, goede begeleiding, echte banen en een fatsoenlijk inkomen voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat wordt door het nieuwe kabinet te grabbel gegooid. Korting op het inkomen en schrappen van banen in de sociale werkvoorziening zal hen veroordelen tot een leven in armoede.

We gaan dus 10 december met de bus naar de landelijke SP actie: ARMOEDE WERKT NIET!

De actie vindt plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch van 13:00 uur tot 16:00 uur. Vertrek om 11:30 uur vanaf het Weijerplein in Boxmeer. Om uiterlijk
16:30 uur gaan we weer vanaf de Brabanthallen terug naar Boxmeer. We verwachten dan omstreeks 17:30 uur weer in Boxmeer te zijn. Zorg zelf voor wat te eten en te drinken voor onderweg en/of op locatie.

SP-leden geeft u allen op en ga mee!

Dit kan door vóór 1 december 2011 een eigen bijdrage van €5,00 euro per persoon over te maken op rekeningnummer P3992793 t.n.v. socialistische partij afd. Boxmeer en o.v.v. Armoede werkt niet.

Teken ook het manifest op www.armoedewerktniet.nl.

U bent hier