h

Zilveren maandag mooi succes

26 augustus 2011

Zilveren maandag mooi succes

Tijdens de kermis van Boxmeer is het traditie geworden om de ”zilveren maandag” te organiseren voor veelal oudere bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen in Boxmeer. Dit jaar (op maandag 22 augustus) hadden we geweldig mooi weer en was het druk met wel 800 mensen op het gemeentehuis-plein rondom een podium waar allerlei optredens waren. Het publiek bestond grotendeels uit veel ouderen, met of zonder scootmobiel, en je kon zien dat ze het naar hun zin hadden. Voor koffie en thee was gezorgd, en als College hebben we gezamelijk de oliebollen en kaneelstokken uitgedeeld aan de mensen.
Een erg mooie en hartverwarmende traditie, die we zeker moeten blijven voortzetten in Boxmeer, TOP!
Groeten Dick Schaap

U bent hier