h

Wielerspektakel weer naar Boxmeer `` In daags na de tour ``

26 juli 2011

Wielerspektakel weer naar Boxmeer `` In daags na de tour ``

Al vanaf 1975 is dit spektakel al te zien in Boxmeer, waar tienduizenden mensen komen kijken naar het wielrennen en zo niet onbelangrijk de geweldige sfeer die elk jaar weer heerst tijdens deze daags na de tour.

De SP is vanaf 1980 al deelnemer in de reclamecaravan van deze ronde.

En met veel plezier nemen onze leden deel om hebbedingetjes uit te delen en natuurlijk ook onze manier van tussen de burgers te staan. Geen partij die daar aan kan tippen en we mogen met ons allen daar trots op zijn.

Natuurlijk kan Emile niet wegblijven met zo`n belangrijk sportevenement, daarom is hij er weer bij om tussen het publiek de sfeer van de reclamecaravan op te snuiven. Om daarna gezellig tussen het publiek verder te feesten.

U bent hier