h

SP campagne provinciale staten verkiezingen.

1 maart 2011

SP campagne provinciale staten verkiezingen.

“Thuisblijven helpt niet SP stemmen wel.”
Op zaterdag 26 februari stond de SP in het centrum van Boxmeer om de komende provinciale staten verkiezingen onder de aandacht van de mensen te brengen.

Deze verkiezingen zijn normaal gesproken niet zo populair, maar nu we te maken hebben met een gedoogkabinet zijn de komende verkiezingen belangrijker dan anders.
Meer informatie over de verkiezingen en het verkiezingsprogramma van SP-Brabant kunt u vinden op de website brabant.sp.nl

.De SP-ers deelde de bekende sponsjes uit met daaraan een kaartje waarop de belangrijkste verkiezingspunten van de SP staan, ook waren er kleine brochures met daarin informatie over het verkiezingsprogramma van de SP-brabant. En voor de echte liefhebbers was er een boekje over de PVV. In dat boekje wordt duidelijk aangegeven welke programmapunten de PVV in de afgelopen maanden al heeft ingeleverd om als gedoogpartij mee te mogen ‘regeren’ met de VVD en het CDA.

Met 10 actieve SP-ers die druk in de weer waren met mensen aanspreken, folderen en sponsen uitdelen was het weer lekker druk in het centrum. Het weer was geheel in stijl voor de tijd van het jaar, harde wind, een beetje regen en af en toe een klein beetje zon.

De SP blijft knokken voor een menswaardige en sociale samenleving.
Voor Brabant willen we onder andere niet meer megastallen, goed openbaar vervoer, leefbaar platteland, betaalbare (sociale) woningbouw en een goed natuurbeheer.
Meer informatie over de verkiezingen en het verkiezingsprogramma van SP-Brabant kunt u vinden op de website brabant.sp.nl

Onze leus:
Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel.

U bent hier