h

‘Armoede werkt niet’: SP Boxmeer regelt busvervoer

18 november 2010

‘Armoede werkt niet’: SP Boxmeer regelt busvervoer

BOXMEER - Op zaterdag 27 november a.s. wordt er een manifestatie georganiseerd in de Brabanthallen te Den Bosch. Deze manifestatie staat in het licht van de landelijke SP-actie ‘Armoede werkt niet’. Deze actie beoogt de plannen van tafel te krijgen die het nieuwe kabinet Rutte heeft met mensen met een arbeidsbeperking en daardoor genoodzaakt zijn gebruik te maken van een Wajong-, WSW- of WWB-uitkering. Als deze plannen doorgang vinden kan dat betekenen dat deze toch al kwetsbare groep inkomen moet inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening worden geschrapt.

Landelijk steunen al meer dan 11 duizend mensen deze campagne via de actiesite (www.armoedewerktniet.nl) en er zijn al tienduizenden handtekeningen in alle delen van het land verzameld. Behalve SP-leider Emile Roemer, zullen ook Job Cohen en Agnes Jongerius (FNV) die dag mee protesteren tegen deze bezuinigingen. Er is muziek en cabaret.

Busvervoer Den Bosch

De SP Boxmeer regelt busvervoer voor de manifestatie. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn en je kunt je familie, vrienden en collega's meenemen. Er wordt gehoopt op een grote opkomst om schouder aan schouder te protesteren tegen deze voorgenomen maatregelen. Opgave zo snel mogelijk via tel. 06-40604675 of per mail mhqcrutz@tomaatnet.nl

Boxmeer

Op zaterdag 20 november is / was de SP Boxmeer ook in het winkelcentrum van Boxmeer aanwezig om de actie persoonlijk ook lokaal nadrukkelijk onder de aandacht te brengen door middel van het verzamelen van zoveel mogelijk handtekeningen.

U bent hier