h

Ouderendag 1 oktober 2010 SP in Boxmeer geeft extra aandacht aan ouderen.

4 oktober 2010

Ouderendag 1 oktober 2010 SP in Boxmeer geeft extra aandacht aan ouderen.

Boxmeer – Ieder jaar in oktober verspreidt de SP in Boxmeer de ouderenkrant in de week waarin de nationale ouderendag valt.
Dit jaar is de SP op vrijdag 1 oktober (de dag van de ouderen) in Beugen en Rijkevoort geweest om de SP Ouderenkrant huis aan huis bij de senioren persoonlijk af te geven.

SP voorzitter Ria Crützen: “ We zijn ’s middags gestart met het verspreiden, dan bereik je de meeste mensen. Het is ieder jaar weer heel leuk om dit te mogen doen, we hebben regelmatig een leuk gesprek aan de deur, daaruit merk je dat de extra aandacht zeker op prijs wordt gesteld.”
Dit keer staat de ouderenkrant in het teken van de zorg voor ouderen en het betaalbaar houden van deze zorg voor de mensen met een klein inkomen.
Bij de kranten die huis aan huis verspreid zijn zat een kleine attentie voor de ontvanger, een SP-winkelwagenmuntje met sleutelhanger, altijd handig!

Op 8 oktober organiseert de SP alweer voor de derde keer op rij een busreis naar Den Haag voor een bezoek aan de tweede kamer. Ook hiervoor hadden ouderen zich kunnen opgeven.
Op dit moment is de bus volgeboekt en is er een wachtlijst van ca. 12 personen.

U bent hier