h

SP nodigt ouderen weer uit voor bezoek aan Tweede Kamer

17 september 2010

SP nodigt ouderen weer uit voor bezoek aan Tweede Kamer

BOXMEER - In het kader van de nationale ouderendag op 1 oktober nodigt de SP Boxmeer ook dit jaar weer ouderen uit voor een bezoek aan de Tweede Kamer, en wel op vrijdag 8 oktober a.s. Als zijn agenda het toelaat, dan is ook nu weer Tweede Kamerlid en SP-fractievoorzitter Emile Roemer uit Sambeek onze gastheer in Den Haag. Alle ouderen uit Boxmeer en omgeving kunnen zich aanmelden voor deze trip naar het Binnenhof.

De SP vindt het elk jaar belangrijk om even bij de Ouderendag stil te staan. SP-voorzitter Ria Crützen: “Senioren vormen een aanzienlijk deel van onze Nederlandse samenleving, en voor hun belangen wil de partij in de landelijke en lokale politiek goed opkomen.”
Bij de ouderen wordt ook dit jaar landelijk weer de Ouderenkrant afgegeven; lokaal organiseert de SP Boxmeer daarnaast nu alweer de derde jaarlijkse busreis op rij. Ouderen die bij de eerdere busreizen nog niet zijn mee geweest of niet mee konden, krijgen voorrang bij de aanmelding.

In Den Haag wordt o.a. het Binnenhof en het Tweede Kamergebouw, inclusief de grote vergaderzaal bezocht. Aanmelden kan vóór 1 oktober bij Ria Crützen, tel. 0485-573062 of 06-40604675

U bent hier