h

SP Hulpdienst voortaan per mail en telefoon

29 maart 2010

SP Hulpdienst voortaan per mail en telefoon

BOXMEER – De Hulpdienst van de SP Boxmeer heeft in 2009 63 hulpvragen te verwerken gekregen; veertig minder dan het jaar daarvoor. De mensen weten steeds meer en beter de geëigende kanalen van andere instellingen te vinden doordat deze klantvriendelijker zijn geworden en hun drempels hebben verlaagd. Evenals in voorgaande jaren waren de meeste hulpvragen van financiële aard (bijvoorbeeld belastingzaken).

De SP-hulpdienst speelt op de voornoemde trend in, waarbij mensen zich steeds meer melden bij de geëigende instellingen en organisaties. Voortaan is de SP Hulpdienst in eerste instantie alleen bereikbaar per e-mail en telefoon. Waar nodig worden dan weer vervolgafspraken gemaakt aan huis. Dit scheelt de afdeling in huur van kantoorruimte.
Theo Weenink geeft namens de SP Hulpdienst aan dat de service dezelfde blijft: “Cliënten krijgen direct telefonisch of per e-mail antwoord of een reactie. Indien nodig volgt een huisbezoek, of nodigen wij mensen bij onszelf thuis uit.”

Hoe en waar?

Het invullen van formulieren of belastingaangiften gebeurt nog wel centraal, formulieren en belastingpapieren kunnen bij de SP-hulpdienst afgegeven worden: Pieter Molijnstraat 10 in Boxmeer. De SP-Hulpdienst draagt zorg voor een correcte en discrete afhandeling.
De SP-hulpdienst is bereikbaar via telefoonnummer 06 29 37 55 68 of per e-mail boxmeer@sp.nl
Klikhier voor het jaarverslag 2009

U bent hier