h

Afscheid van de SP-raadsleden tijdens de laatste raadsvergadering.

15 maart 2010

Afscheid van de SP-raadsleden tijdens de laatste raadsvergadering.

Boxmeer – Tijdens de laatste raadsvergadering van de oude gemeenteraad op 9 maart jl. in de foyer van Riche, moest de SP helaas afscheid nemen van 3 SP-raadsleden. Stephan Schaminée, Sohela Hosseini en Edson Manuel.

Het officiële gedeelte van de vergadering duurde maar kort, omdat op deze laatste vergadering maar weinig agendapunten behandeld werden.
De meeste tijd werd ingenomen door de toespraken van resp. de burgemeester Van Soest en Winfried Bosters SP-fractie voorzitter.

In de toespraken werd stilgestaan bij de zes raadsleden van diverse fracties die voor korte tijd of helemaal niet meer in de gemeenteraad terugkomen. SP-Fractie voorzitter Winfried Bosters bedankte in zijn toespraak de drie scheidende SP-raadsleden. De tekst van deze toespraak kunt u op de SP-website terugvinden Klik hier.
Enkele raadsleden zijn mogelijk tijdelijk uit de gemeenteraad, zij komen weer in de gemeenteraad op het moment dat er uit hun fractie één of meerdere wethouders gekozen worden. De vrijgevallen plaats moet dan door nieuwe raadsleden opgevuld worden.

U bent hier