h

SP Hulpdienst voortaan per mail, telefoon en huisbezoeken

14 december 2009

SP Hulpdienst voortaan per mail, telefoon en huisbezoeken

Boxmeer - De SP Hulpdienst is per 1 januari 2010 niet meer vast in De Weijer van Boxmeer te bezoeken. De hulpvraag is dusdanig veranderd dat de hulpdienst met haar tijd meemoet: dus voortaan bereikbaar per mail, telefoon en vervolgens op huisbezoek.

Mensen krijgen dan direct telefonisch, of per omgaande mail antwoord of reactie. Indien nodig wordt een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.
SP-raadslid Theo Weenink van de Hulpdienst over de nieuwe opzet: “De hulpvragen hebben steeds vaker te maken met onderwerpen of politieke vraagstukken, die je beter ter plaatse bij de mensen thuis kunt of zelfs moet bespreken of beoordelen.”
Weenink geeft een paar voorbeelden. “Als het om thuiszorg gaat dan moet je het verhaal en de thuissituatie samen beoordelen. Hetzelfde geldt voor mensen die vragen hebben over bouwprojecten in hun omgeving. Ook daarvoor moet je vaak naar de mensen toe.”
Het invullen van formulieren of belastingaangiften gebeurt nog wel centraal, formulieren en belastingpapieren kunnen bij de SP-hulpdienst afgegeven worden, zij zullen dan zorgdragen voor een correcte afhandeling.
Vanaf heden kan iedereen die een hulpvraag heeft bellen naar het SP-hulpdienst telefoonnummer: 06-29375568 of e-mailen naar boxmeer@sp.nl
Het team van de SP hulpdienst zorgt dan voor hulp op maat.

U bent hier