h

Beste wensen en kransjes in ‘recordtempo’ uitgedeeld

31 december 2009

Beste wensen en kransjes in ‘recordtempo’ uitgedeeld

Het is een traditie aan het worden voor de SP Boxmeer om tussen kerstmis en oudejaarsavond het winkelend publiek in Boxmeer een kaart met de beste wensen aan te reiken én een kerstkransjes aan te bieden.

* Bert Moeskops (links) en Winfried Bosters in gesprek met wat jongelui.

Woensdagmiddag 30 december bij de ingang van de Kloostertuin werden de ruim 500 kaarten binnen anderhalf uur uitgedeeld en werd hier en daar ook een kort gesprekje aangeknoopt. De mensen waren ondanks het hondenweer opvallend goed gestemd, gezien ook de goede wensen retour aan de SP’ers en hun partij.


* Winfried Bosters (l.) en Theo Weenink maken één van passerende kinderen blij met een kerstkransje. Op de achtergond Bert Moeskops aan de babbel…

U bent hier