h

Jaarkrant, Ouderenkrant en 65 = 65

3 oktober 2009

Jaarkrant, Ouderenkrant en 65 = 65

Donderdag 1 oktober was het landelijke Ouderendag.Reden voor de SP Boxmeer om net als vorig jaar de ouderen niet alleen een Ouderenkrant aan de deur aan te reiken, maar bovendien om de ouderen uit te nodigen om op vrijdag 4 december gratis met de SP Boxmeer een bezoek te brengen aan de Tweede Kamer in Den Haag.

Daar zorgt ‘ons’ Kamerlid Emile Roemer uit Sambeek behalve voor een lekkere lunch, óók voor een persoonlijke rondleiding van zijn streekgenoten door de gebouwen aan het Binnenhof. Vorig jaar was dat een groot succes. We gaan dus op herhaling!

Primeur Jaarkrant voor Oeffelt

Op woensdag 30 september werden de ouderen in Boxmeer, Vierlingsbeek en Overloon bezocht. Zaterdag 3 oktobr was Oeffelt het volgende station en de overige Boxmeerse dorpen zullen de komende weken volgen.
Behalve de aandacht voor de landelijke Ouderendag, de Ouderenkrant en de (landelijke) actie ’65 blijft 65’ (aow), beleefde Oeffelt de primeur van de lokale jaarkrant, waarin de afdeling Boxmeer inclusief raadsleden en wethouders aangeven wat zij het afgelopen jaar tot anderhalf jaar hebben betekent en bereikt voor de inwoners van de gemeente Boxmeer.
Kortom: niet alleen in verkiezingstijd, maar het hele jaar door bezoekt de SP Boxmeer u en horen de leden, (burger)raadsleden en wethouders graag van u, hoe U vindt dat het met de gemeente Boxmeer of meer specifiek Uw dorp gaat.

Theo Weenink in gesprek met een inwoner uit Oeffelt.

U bent hier