h

Patricia van Zuijlen: “heidag,ik hoor erbij en stimulerend”

13 september 2009

Patricia van Zuijlen: “heidag,ik hoor erbij en stimulerend”

“Zaterdag 12 september was voor mij als redelijk vers SP-lid de eerste ‘heidag’ die ik meemaakte bij de SP Boxmeer.
Voor mij was het een verhelderende ervaring.”

Patricia van Zuijlen aandachtig luisterend.


Aan het woord is Patricia van Zuijlen. Een klein stemmetje in haar hoofd vroeg zich echter af of zij al wel thuishoorde op zo’n lokale heidag. Patricia: “Ik heb namelijk nog weinig kennis van alle zaken die binnen de afdeling en de gemeente Boxmeer spelen. Toch was voor mij deze dag nuttig en zinvol. Dat kwam mede doordat de andere SP-leden met meer ervaring mij duidelijk het gevoel gaven dat ik er ook bijhoorde. Ik heb gezien wat er speelt en hoe het speelt. Deze informatie heeft mij een beter beeld gegeven van de afdeling SP Boxmeer.”

Meer gemotiveerd

De heidag heeft ook Patricia's interesses in het reilen en zeilen van de SP verder geprikkeld, zo laat zij weten. “Daardoor ben ik alleen maar meer gemotiveerd geraakt om te helpen. Op welk vlak dan ook en hoe klein mijn bijdrage op dit moment dan ook kan zijn.”
Zij heeft dan ook een persoonlijke tip voor SP-leden die dat stapje nog (net) niet maken. “Het is de moeite waard om een keer naar dergelijke of andere bijeenkomsten van de SP Boxmeer te gaan. Je wordt er alleen maar wijzer van. Gewoon doen!”

U bent hier