h
23 september 2022

MFA Vierlingsbeek? Inspelen op toekomstplaatje

Donderdagavond vergaderde de commissie Inwoners over de keuze van een multifunctionele accommodatie in Vierlingsbeek. De discussie en onderzoeken lopen al sinds 2014. De SP Land van Cuijk vindt dat de gemeenteraad nu eindelijk eens de knoop moet doorhakken. De meerderheid van de gemeenteraad denkt daar anders over. Hier leest u de bijdrage en het standpunt van de SP Land van Cuijk, bij monde van raadslid Bert Moeskops.

Lees verder
13 juli 2022

Bijverdienen en giften in bijstand toegestaan

In de gemeente Land van Cuijk mogen mensen in de bijstand binnenkort wat geld bijverdienen of giften ontvangen zonder dat zij daarvoor financieel gekort worden. Een voorstel van de SP, GroenLinks/PvdA én Team Lokaal haalde in de gemeenteraad een meerderheid met steun van Liberaal Land van Cuijk, LPG Grave en D66.

Lees verder
12 juli 2022

Campagne kosten omlaag!

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen. Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken en de superrijken alleen maar rijker worden. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid en steeds meer problemen voor mensen.

Lees verder
12 maart 2022

Motie opvang Oekraïnse vluchtingen unaniem aangenomen.

Foto: SP

Op 11 maart jl. heeft de SP fracie Land van Cuijk een motie ingediend om het voormalige AZC in Stevensbeek/Overloon als opvang locatie te maken voor vluchtelingen uit Oekraïne.

Lees verder
2 maart 2022

In actie tegen de oorlog in Oekraïne

Op 5 maart gaat de SP naar het malieveld. Om 13.00uur begint de actoe Stop de oorlog tegen Oekraïne op het Malieveld in Den-Haag.

Lees verder
25 februari 2022

Cursus Politieke basisvorming.

Een scholing voor nieuwe SP-leden en voor leden die al langer lid zijn en hun politieke kennis opfrissen en/of willen uitbreiden. Deze cursus maakt je wegwijs in de politiek en kan als opstap dienen voor diverse binnen de partij.

Lees verder
22 december 2021

Johan Koelman bedankt.

Foto: SP

Een mooi, bijzonder en leuk intervieuw met onze oud fractievoorzitter Johan Koelman.

Lees verder
18 december 2021

SP Land van Cuijk wenst u fijne feestdagen

Foto: SP

Het jaar 2021 is bijna ten einde. Hoe vind je de juiste woorden in een jaar waarin de wereld letterlijk op zijn kop stond? De offers waren voor ons allen groot. Van alle mensen die keihard hebben moeten werken tijdens de coronacrisis. De zorgmedewerkers, hulpverleners, chauffeurs en alle andere mensen die zo hard hebben gewerkt tijdens de crisis. Maar ook de mensen die noodgedwongen moesten thuiswerken of die geen baan meer hadden.

Lees verder
24 oktober 2021

Zonnige campagnedag tijdens koopzondag in Cuijk

Foto: SP

Tijdens een zonovergoten koopzondag in Cuijk hebben wij wederom campagne gevoerd. Veel mensen kunnen bereiken en mooie gesprekken gevoerd. Wij hebben ons verhaal goed en duidelijk kunnen overbrengen.

Lees verder
12 oktober 2021

Bewoners Hazeleger verrast door Lilian Marijnissen

Foto: SP

Samen met Lilian Marijnissen, onze Bregje van Lieshout en Bert Moeskops zijn wij bij een aantal bewoners langs geweest om hen een hart onder de riem te steken.

Lees verder

Pagina's